20182018EtkinlikFuarlarhaberlerProjelerimiztamamlanan

Emitt Turizm Fuarı 2018 İstanbul

1.1kviews

İstanbul’da bu yıl 22’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Didim’de tanıtılıyor. Didim kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile özel sektör yetkilileri, Didim standında hazır bulundu.

     22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) açılışı, İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Fuarda 3’üncü salonda 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtılan Aydın’ın turistik İlçesi Didim, fuarın ilk günü turizm profesyonelleri ile sektör çalışanlarından yoğun ilgi gördü. Turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve tatilciler başta olmak üzere geniş kitlelere hitap eden EMITT Fuarı’nın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla yapılırken, fuarın açılışına Didim’i temsilen Belediye başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) Başkanı Sevinç Karataş, Didim Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz, Belediye Meclisi üyesi Ali Çağlar, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Mehmet Urgancı ile yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

EMITT, 22. KEZ KAPILARINI AÇTI

     Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), bu sene rekor seviyede yabancı profesyonel ziyaretçiyi ağırlıyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen EMITT’e 102 ülkeden 2 binin üzerinde davetli tur operatörü katılıyor.

5 MEVSİM DİDİM

     Her sene belirli bir slogan ile yola çıkan Didim, bu yıl “5 Mevsim Didim” sloganı ile tanıtılıyor. Didim’in her mevsim güzelliği anlatılan fuarda, insanın önemine vurgu yapılırken, Didim’de edinilen anıların kişinin kendi 5. mevsimi olduğu öne çıkıyor. DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, fuarda tanıtım için broşür, CD, çanta, kalem, anahtarlık ve mousepad gibi promosyon malzemelerinin kullanıldığını belirterek, “Otelciler ve seyahat acentalarının da katıldığı fuarda sezon öncesi son kontratlar imzalanıyor. Otellerin doluluk oranları %70-80’i yakalamış durumda. Turizm adına bir sıkıntı yaratacak durum yaşanmazsa bu sezonun tam dolulukla geçeceği tahmin ediliyor” dedi.

      Didim standını fuarın ilk gününde TÜRSAB Yurtdışı Temsilcisi ve Didim fahri hemşerisi Hüseyin Baraner ile DETUR CEO’su Firuz Bağlıkaya da ziyaret etti.

Leave a Response